Grönsakskasse

GRÖNSAKSPRENUMERATION


Vi älskar grönsaker och vi älskar mångfald. Hos oss hittar du därför inte bara grönsaksklassiker som vitkål, brokkoli och rödbeta i grönsakskassen utan mycket mer än sa! Här hittar du också lite ovanliga eller bortglömda grönsaker, färgstarka grönsaker och grönsaker du kanske inte har provat förut.

IMG_20190903_125758
IMG_20190731_153531
IMG_20190827_183655_991

Våra grönsakskassar


Vi strävar efter mångfald i varje grönsakskasse och variation mellan grönsakskasserna. På slutet av säsongen kommer du att ha smakat på många olika grönsaker och vi hoppas att du hittar nya favoriter i grönsakslandet.

Nyskördat


Varje veckans grönsakskasse innehåller en blandninga av 6-9 olika grönsaker och potatis. Grönsakskassarna är sammanställt efter vilka grönsaker är mogen just då. Du får altså grönsakerna när de smakar som bäst, mogen och nyskördat.Hur fungerar en grönsaksprenumeration?


Vi levererar våra grönsakskasser från slutet av juli till mitten av september. Om vädret tillåter också september ut.


Vi har två storlekar du kan välja på. En grönsakskasse för 200 SEK som är beräknat till en familj och en studentkasse för 120 SEK som passar mindre hushåll och de som inte äter så många grönsaker men ändå vill äta nyskördade, lokala grönsaker och potatis.


Du väljer själv om du vill ha en grönsakskasse varje vecka, varannan vecka eller enstaka veckor. Det går också bra att hoppa över en kasse om man är borta. Du ange detta när du bokar din prenumeration.

Utlämning


Vi levererar våra grönsakskassar veckovis till Umeå, Vindeln och Hällnäs.


Umeå:  Utlämning hos Umeå Ekobutik torsdagar 16:00

Vindeln: Utlämning vid SLU, tisdagar 16:30 -17:15

Hällnäs: tisdagar

Lycksele: måndagar 16:30 - 17:30 vid PMUs parkering


Betalning sker med SWISH eller kontant vid utlämningstillfälle

Boka en grönsaksprenumeration


För att boka din Grönsaksprenumeration fyllar du i följande blankett. Du behöver välja vilka veckor du vill ha din leverans, vilken storlek på Grönsakskassen och var du vill hämta upp dina grönsaker. Om du vill boka enstaka veckor skriv i meddelande vilka veckor det är. Om du vill hämta upp hos oss hör vi av oss för att stämma av tid. När du har skickat in dina uppgifter så får du sedan en bekräftelse via e-post när vi tagit emot din beställning. All data används bara i bokföringssyfte och till kommunikation med dig angående grönsaksprenumerationen

INGEN GRÖNSAKSPRENUMERATION 2022


Tyvärr behövde vi ta beslutet att pausa grönsaksprenumerationen i år pga hälsoskäl.


Däremot kommer vi att erbjuda våra grönsaker via REKOring Umeå och Lycksele och bondens egen marknard i Umeå


Vi hoppas att kunna återuppta

grönsaksprenumerationerna till nästa år igen